Nihat Doğan Sessizliğini Bozdu...

Survivor yarışmasının ardından gözü açılan ve "para almadan televizyona çıkmam" diyen Nihat Doğan ilk kez Duymayan Kalmasın'ın konuğu oldu.

Nihat Doğan'ın bu programa katılmak için yapım şirketinden 100 bin TL ücret istediği ancak parayı çok bulan yapım şirketi uzun süren pazarlık sonucu
Nihat Doğan Sessizliğini Bozdu...
fiyati 50 bin TL'ye düşürdüğü iddia edildi.

Programda delikanlılığın kitabını (!) tekrar yazarak "yanındaki kadını susturamayan erkek değildir" sözleriyle Derya Büyükuncu'ya taş atan Doğan, yazdığı mektupla kendisini ti'ye alan Beyaz'a da selam göndermeyi ihmal etmedi.

Ünlü türkücü Nihat Doğan Survivor yarışmasının birincisi Derya Büyükuncu için: " Derya'nın psikolojik tedavi görmesi lazım, yalancı, kendisiyle çelişiyor" açıklamalarında da bulundu.

Beyaz Show için Bursalı gençlerin çektiği videoyu izleyen Nihat Doğan, canlı yayından duygusal anlar yaşadı. Gözleri yaşaran Nihat Doğan'a bir sürprizde programın sunucuları İpek Durkal ve Yelda Kırçuval'dan geldi. Sunucular Nihat Doğan'ı duygulandıran videodaki gençleri stüdyoya davet ettiler. O gençleri karşısında göre Nihat Doğan gençlere, yeni videolarında oynama sözü verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder