Keyif Kaçıran Şeyler

Keyif Kaçıran Şeyler
CİNSELLİKLE ilgili yanlış inanışların yaygınlığına, yasakların bolluğuna rağmen, sevişmek çoğu kişi için en keyifli eylemlerden biri. Ancak bazı ayrıntılar, keyif alınmasını engelleyebiliyor. Uzmanlar bu konuda dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıralıyor.

TEMİZLİK ÖNEMLİ: Sevişme öncesinde temizliğe özen gösterin. Gün boyu üzerinize sinen kötü kokulardan duş alarak kurtulun.

KÖTÜ KOKULAR : Eşlerden birinin alkol ya da sigara kullanımı, diğeri için kolaylıkla keyif kaçırıcı olabilir. Yerken çok keyifli olan soğan, sarmısak, pastırma gibi bazı yiyecek maddeleri de sonradan ağızda ve bedende kötü kokulara neden olabildiği için böyle zamanlarda pek tercih etmeyin. Güzel ve tahrik edici kokular sürün.

KALABALIK: Sevişmenin, sevişen kişiler için, dünyada birbirlerinden başka her şeyin geçici olarak önemini yitirdiği, bir odaklanma durumudur. Kalabalık ailelerde evde başkalarının da bulunması rahatsızlık verebilir. Çocukların, sık sık ebeveynlerin yanında gelmesi sorun olabilir.

ÖNCEKİLER: Eşlerden birinin geçmişteki cinsel eşlerinden söz etmek de benzer şekilde, herkes için sevişmenin hazzını yok eder. Sevişme, iki kişinin belirli bir zaman parçası içinde, birlikte ürettikleri cinsel hazzı paylaşmalarıdır. Kişilerin birbirleriyle ya da başka cinsel eşlerle yaşadıklarının sevişme anında söz konusu edilmesi en azından uygunsuzdur. Daha sonra başka bir ortamda konuşulabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder