Amca uykunuz mu geldi?

Amca uykunuz mu geldi?
Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen 52. Uluslararası Akşehir Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında konser veren Demet Akalın, konser sırasında yüksek sesten kulaklarını kapattığını görüp "Amca" diye hitap ettiği Kaymakam Ahmet Katırcı, eşi ve çocuğuyla birlikte konser alanını terk etti.

Akşehir Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen ve 6 bin kişinin katıldığı konserde, Demet Akalın söylediği şarkılarla Akşehirlileri coşturdu. Konser sırasında protokol bölümünde oturan Akşehir Kaymakam Ahmet Katırcı'nın kulaklarını kapattığını gören Demet Akalın, "Amca bir saattir sana bakıyorum ellerini kulaklarına tıkamışsın. Rahatsız mı oldunuz. Uykunuz mu geldi? Böyle yapmanız benim konsantremi bozuyor. Allah'tan arka tarafta gençler var onlar eğleniyor" dedi.

Demet Akalın'ın bu sözleri üzerine Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı, hiçbir tepki vermeden eşi ve çocuğuyla birlikte konser alanını terk etti.

Konuyla ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın yüksek sesten dolayı rahatsız olduğu ve bu sebepten arada kulaklarını kapattığı iddia edildi.

0 yorum:

Yorum Gönder