Survivor Ünlüler

Survivor Ünlüler

Survivor ünlüler gönüllüler yarışma programı tüm hızıyla devam ediyor. Nihat doğan ile bascal arasında yaşanan gerğinlikten sonra adada neler olacak survivor meraklıları bunun cevabını heyecanla bekliyor.

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl 4'ncüsü düzenlenen "Survivor" bu haftasonu heyecan dolu yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında olacak.

Dominik Cumhuriyeti'nde zorlu doğa şartlarında gerçekleşen "Survivor Ünlüler-Gönüllüler"'de herkesin yakından tanıdığı isimler büyük ödül için yarışıyor. Survivor'ın ünlüler kadrosunu Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Asena, Ebru Destan ve Derya Büyükuncu oluştururken, ünlülere rakip olarak halktan seçilen gönüllüler kadrosunu ise; Taner, Taçmin, Tefik ve Ceyda oluşturuyor.

Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? Dominik Cumhuriyeti'nde zorlu doğa koşullarında kim hayatta kalacak? Muhteşem ödülü kim kazanacak ? "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" tüm bu gelişmelerin ekrana geleceği yeni bölümleri ile 14 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de...
Ünlüler,Ünlüler ve Resimleri,Ünlülerin Videoları,Ünlülerin Şarkı Sözleri,Ünlülerden Yemek Tarifleri,Ünlülerin Filmleri,Ünlüler Hakkında,Ünlülerin Köpeklerin,Resimler

0 yorum:

Yorum Gönder