'Copla dövüp tecavüz etti'

'Copla dövüp tecavüz etti'
İzmir’de çekimi devam eden ve ulusal bir kanalda yayınlanan dizide birlikte rol aldığı kız arkadaşı 36 yaşındaki B.O.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan oyuncu 23 yaşındaki C.D.D. hakkında 13 yıl hapis cezası istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı.

C.D.D., aynı evi paylaştığı B.O’nun, şöhretini ve başka kadınlarla ilişkisini kıskanıp, kendisinden ayrılmaması için şikayetçi olduğunu öne sürdü.

Davaya konu olan olay, geçen 1 Haziran’da Alsancak semtinde meydana geldi. B.O., başrolde oynayan C.D.D.’nin kendisini döverek, tecavüz ettiğini öne sürerek polise başvurdu. Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen C.D.D. tutuklandı. Olayı soruşturan savcı, C.D.D. hakkında ’Cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle dava açtı.
"KENDİ İSTEĞİYLE BİRLİKTE OLDUK"
İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ilk duruşmasında tutuklu yargılanan C.D.D. hazır bulundurulurken, avukatı Atilla Ertekin, şikayetçi B.O ve avukatı Koray Başol katıldı. Oyunculuk ve menajerlik yaptığını belirten tutuklu sanık C.D.D. savunmasında suçlamaları kabul etmedi. C.D.D. ifadesinde, şöyle dedi:
"Kendisinden ayrılacağımı söyleyince depresyona girdi. Sakinleştirmek için çok uğraştım ama başaramadım. Kendisi benim kız arkadaşım, hatta oyunculuk konusunda hocamdır. Aynı evde uzun zamandır birlikte yaşamaktayız. Buna bağlı olarak olay gününe kadar da cinsel birliktelik yaşadık. Olay gecesi eve erken geldim, kendisi yoktu. Saat 03.00 sıralarında alkollü olarak eve geldi. Her zamanki gibi gidip yanına yattım. Kendisi ilişkiye girmek istedi, birlikte olduk.

0 yorum:

Yorum Gönder